Online Marketing Diensten

Effectieve online promotie en retargeting campagnes

Wilt u dat uw website beter vindbaar wordt op internet? Wilt u meer website bezoekers omzetten in betalende klanten? Dan bieden wij voor u diverse oplossingen!

Van online adverteren met een retargeting campagne tot professioneel webdesign

Wij bieden complete oplossingen aan voor u als internet ondernemer. Samen met onze web marketing specialisten bekijken we welke diensten het beste aansluiten bij uw onderneming.

  • SEA; (Search Engine Advertising), wordt verstaan het tegen betaling plaatsen van advertenties in de zoekmachines en op de partner sites van Google. De advertentie wordt vertoond als een advertentie boven of als de zoekresultaten of op websites die zich hebben aangemeld om Adsense advertenties op hun site te tonen.
  • SEO: (Search Engine Optimalisation), met deze dienst zullen we uw website optimaliseren voor de zoekmachines opdat uw site hoger in Google komt voor een belangrijk zoekwoord waar de conversie ratio en conversie waarde hoog voor is.
  • WordPress Webdesign; Een goed opgezette website is visueel aantrekkelijk, bevat de juiste samenstelling van plaatjes en teksten, heeft de call-to-action items op de juiste plaatst staan en is daarnaast gebruiksvriendelijk en aantrekkelijk op alle schermgrootte. Door de site SEO technisch goed in te delen en gebruik te maken van zoekmachine vriendelijk responsive themes zal de site er op elk (mobiel) apparaat goed uit komen te zien en daarnaast goed vindbaar zijn in de zoekmachines.
  • Youtube Kanaal; Door uw introductie bedrijfsfilmpje toe te voegen aan uw eigen Youtube Kanaal en deze tevens te optimaliseren zal uw video ook goed vindbaar worden in de Youtube search engine, de 2e grootste zoekmachine na Google. Daarnaast laat Google soms video resultaten zien in de natuurlijke zoekresultaten. Wij zullen ons uiterste best doen om uw video ook hier vindbaar te maken door middel van Youtube marketing.
  • Social Media Marketing; Door actief te zijn op Social Media kanalen zoals Twitter en Facebook stimuleren we uw naamsbekendheid en zorgen voor links vanaf deze Trusted sites door Google en de nodige social impulsen.
  • Google Analytics Integratie en Analyse; Door te analyseren wat het effect is van alle online marketing activiteiten kunnen we beter de online marketing verbeteren.
  • Webhosting; Voor elke site hebben wij een gepaste webhosting oplossing die zal zorgen voor snelle laadtijden en zo min mogelijk problemen. Door eigen ervaring bij de verschillende partijen weten wij voor elke budget uitstekende hosting te vinden.

Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.

Comments are closed.