Adwords PPC en Remarketing Specialist

  • Wilt u meer bezoekers op uw website?
  • Wilt u meer verkopen genereren via uw website?
  • Wilt u effectief uw website laten promoten en meer naamsbekendheid?
  • Bij qClicks kunt u dit voor een lage prijs uitbesteden en hoog rendement behalen.

Wat doen onze retargeting specialisten?

Onze Specialiteit: Online adverteren met Adwords,Facebook, Marktplaats en retargeting mogelijkheden via promotie op gerenommeerde websites. Wij maken uw website beter vindbaar en zorgen voor betere naamsbekendheid zodat uw merk “top of mind” is bij uw doelgroep.

Zoekmachine Optimalisatie

Naast online adverteren bieden wij ook zoekmachine optiamisatie diensten aan. Zo kunt u zoekwoordenonderzoek aan ons uitbesteden. Wij zullen dan een zeer uitgebreid onderzoek doen met professionele tools waarmee wij zoekwoorden achterhalen die lage concurrentie hebben en een hoge conversie waarde. Met onze tool kunnen wij het zoekwoordenonderzoek rapporteren in een handig overzicht in PDF en Excel formaat. De zoekwoorden categoriseren we en verdelen we over de pagina´s. We bekijken of de huidige pagina´s beter kunnen worden geoptimaliseerd en adviseren dan hoeveel tijd wij of u hieraan moeten besteden. Waar nodig bevelen we aan om nieuwe landingspagina´s aan te maken om zo nieuwe zoekwoorden te kunnen targeten. Alle zoekwoorden en huidige ranking standen in Google ontvangt u in een sorteerbaar Excel bestand zodat u de zoekwoorden kunt filteren en kopiëren voor gebruik in Adwords en online marketing activiteiten.

WordPress Webdesign Diensten en SEO Optimalisatie van uw website.

Uw huidige of een nieuw te ontwikkelen WordPress site kunnen wij optimaliseren met  de allerlaatste online marketing technieken zoals email marketing split testing, affiliate marketing integratie en conversie optimalisatie technieken.

Daarvoor zijn wij creatieve online WordPress marketeers.

Wie zijn wij?

Qclicks is een online media bedrijf uit Amsterdam. Met een gedreven team van online marketeers en webdesigners bieden wij diensten aan ondernemers die meer willen halen uit hun website. Om de omzet verder te verhogen bieden wij online adverteren diensten aan met Adwords, Facebook en retargeting op zo´n 90% van alle internet sites. Zo kunnen gericht “targeten” op de sites waar uw advertenties het beste werken.

Kosten Remarketing Campagne Optimalisatie

Instapper €1.250 – 1.0000.000 impressies
Basispakket €2.500 – 2.250.000 impressies
Pluspakket €5.000 – 4.750.000 impressies

Prijzen zijn exclusief kosten voor bannerontwerp.

Waar wordt u advertentie getoont?

Ons system laat uw website op bijna alle website zien die zich hebben aangemeld bij een advertentie netwerk zoals Google Adsense, Facebook, Marktplaats, Yahoo en Bing Advertising via Microsoft Ad Centre, Websites van Sanoma en andere grote uitgevers, kranten en magazines. Hieronder een greep uit de verschillende sites.

 

Bel-ons voor direct contact: 06-26360378

Wij zijn een retarketing dienst die zorgt voor een lagere cost per click dan bij een reguliere cpc Adwords campagne. Voor meer info kunt u ook contact met ons opnemen via het contactformulier.

Comments are closed.